Over Nora Kramer

Nora Kramer

Ik heb heel wat ervaring wegens mijn eigen ervarings speelgolf en het is niet zo moeilijk aangezien wat denken om een goede bal van een golfcursus te krijgen.

Ik heb ook vele vrienden die ook golf spelen en zeer goed geïnformeerd over het onderwerp zijn en wat van hen u kunnen uit helpen op één of andere manier of u wat informatie geven die ik van hen heb geleerd. Ik zal meer aan deze pagina toevoegen aangezien ik mijn blog als middel voor mensen geinteresseerd in het leren van meer over het onderwerp voortzet. Als u aan het onderwerp nieuw bent, zou u bij het begin van mijn post kunnen willen beginnen waar ik in wat basisinformatie betreffende het onderwerp van golfballen en de verschillen ga. Er zijn een paar verschillende soorten golfbal en zij zijn gebruikt op de PGA-Reis vele jaren.

Mijn motto moet goed voor uw club spelen en nooit laat voor uw T-stuktijd zijn.

Ik heb duizenden rondes van golf in de loop van de jaren, altijd met en zonder ballen gespeeld. Ik ben vrij zeker er talloze posten over verschillende ballen in het verleden zijn geweest. Zo dacht ik ik dit artikel zou schrijven om u de feiten over mijn favoriete golfbal te geven, en waar ik het persoonlijk het beste vind. Ik begon golf op een jonge leeftijd te spelen. Ik begon concurrerend op een zeer jonge leeftijd te spelen, maar maakte nooit het voorbij de eerste twee gaten. Ik kon nooit concurrerend met ballen spelen die te klein waren, te langzaam, of niet genoeg goed waren. Dat was over het. De enige keer speelde ik werkelijk met een bal was voor liefdadigheidstoernooien, die gewoonlijk uit 10 of meer golfballen bestonden. Die waren de enige toernooien die ik in de laatste 20 jaar ooit had gespeeld.

Één dag die ik heb beslist om te leren hoe te om golf te spelen.

Mijn doel

Mijn hartstocht is over het spel van golf.

Deze blog is enkel mijn blog. Het is niet mijn zaken en ik word niet aangesloten met enig bedrijf. Mijn doel is met anderen de informatie te delen die ik me over golfballen en de producten heb verzameld die op de markt zijn. Ik hoop u van uw tijdlezing over golfballen geniet. Als u om het even welke suggesties hebt over hoe ik deze plaats kan verbeteren, gelieve me te contacteren. Ongeveer me Ik ben een Nederlandse professionele golfspeler, die golf sinds de leeftijd van 17 heeft gespeeld, ik was een regelmatige deelnemer in het Nederlandse Professionele Kampioenschap van het Meestersgolf in 2000, was ik in def. van het Europese Kampioenschap in 2001, en ik concurreerde in de 2006 Toernooien van het Meestersgolf. Ik ben een professionele handicapper door beroep, een professionele schijfgolfspeler door hobby. Ik heb meer dan 12 jaar nu gespeeld, is mijn hartstocht nog over het spel. Mijn golfballen en golf verwante onderwerpen zijn mijn hobby en ik word niet aangesloten met enig bedrijf dat golfballen verkoopt.

In sociale media, kunt u me vinden tjirpend, facebooking, en becommentariërend, en ik ontvang ook een Facebook-Groep voor golfbalventilators genoemd Golfbalventilators (https://www.facebook.com/groups/golfballfans).

Ik heb ook een weekblad podcast, de Golfbal Podcast (http://www.thegolfballpodcast.com/podcast), die door me en twee andere gasten, uitstekend Patrick Koff wordt ontvangen, en een jonge Nederlandse dame genoemd Tania. Tania is een uitstekende gastheer van de show, en het beste deel van podcast is het praatje, en de gesprekken tussen de gasten. Wij zoeken altijd nieuwe ideeën, en nieuwe gasten. Maar op dit moment, moet ik om een weinig uw hulp vragen. Het is belangrijk dat u uw behoeften wanneer het plukken van een golfbal overweegt, en dat u een bal krijgt die voor u en uw golfspel comfortabel is, en die u het best mogelijke schot bij het golfing in de toekomst zullen geven. Ik kan niet dit genoeg beklemtonen, maar ik wil ervoor zorgen dat de bal ik u gebruik maak de best mogelijke kans heeft om u te krijgen de hoogste score op uw volgende ronde van golf, zo tevreden, tevreden, gelieve de tijd te vergen om mijn website te herzien, en het te geven ga.