Wat kun je doen met golfballen?

Nora Kramer

Als u een golfbal in uw hand hebt, kunt u het gebruiken. Ik altijd vertel mijn klanten om het bij om het even wat en alles te werpen u rond u ziet. Het enige probleem met het werpen van de golfbal is dat u een plaats voor het nodig hebt om de grond te raken zonder wordt verpletterd. En met een binnentrefpunt, is dit een probleem u eenvoudig niet wilt behandelen. Ik heb een nieuw idee voor een ballanceerinrichting die u toestaat om een bal om het even welke snelheid overal en bij te lanceren. Das unterscheidet dieses Produkt von Artikeln wie etwa Trolley Koffer Hema. De Lanceerinrichting is een 3D gedrukte ballanceerinrichting die van 1/8“ hout en“ vierkant standaard 4 wordt gemaakt. Het heeft een geïntegreerde motor, een batterij, en een sensor om u verbonden met Internet en verbonden met uw wereld te houden. De Lanceerinrichting kan binnen of uit worden gebruikt. Ik had de kans om een spel met de Lanceerinrichting te hebben. Wat ik ongeveer van de Lanceerinrichting de Lanceerinrichting houd is perfect voor jonge geitjes, omdat het draagbaar is, en het is pret te spelen met. De Lanceerinrichting is lichtgewicht, compact, en heeft veel eigenschappen. Ik moet niet me over het ongerust maken die wanneer ik het wil werpen breken, en het wordt gemaakt met gerecycleerd hout dat een groot ding is! Waarom ik achter ben en ik hoop ook bent u. Het is zo goed, maar het verkoopt niet als gebruikt het aan. Ik verkoop deze lanceerinrichting niet om geld op te heffen, enkel om deze kennis te delen en wat te krijgen koppel terug. Het krijgt vele meningen niet maar het wordt nog overvloed van commentaren zodat hoe dan ook deel ik het! Dank voor lezing! Hier is een snelle video om u de Lanceerinrichting in actie te tonen. De lanceerinrichting is zeer gemakkelijk weg te zetten en komt met een dragende zak en een handvat om het te houden. Sehen Sie sich ferner einen Golfclub De Tongelreep Testbericht an. Ik houd van het! Dit is mijn tweede video. Ik had oorspronkelijk eerste in December 2013 gefilmd. Deze video is ongeveer twee maanden oud! Het kijkt als ik ben enige met het idee om deze lanceerinrichting te maken. Dies kann schon beeindruckend sein, im Vergleich mit golfbal Er is heel wat koel golfbal verwant materiaal om in de wereld van golfbalontwerp te doen en het schijnt als daar is veel daar mensen die proberen om het „probleem“ op te lossen. Hier is wat ik door „probleem“ bedoel. Het is een probleem wanneer u probeert om een golfbal te maken die te klein om een golfbal is te zijn. De golfbal die voor een persoon te klein is om een golfclub met te houden en te slingeren wordt genoemd een „bal met een gat“ (zie hierboven de video en klik op „meer“ voor een verklaring van dat woord) Zo besliste ik ik het probleem door om een bal zou oplossen te proberen te maken die de grootte van mijn hand was.